لیفت بینی با پلاسما جت
بینی یکی از عناصر مهم در زیبایی صورت است، اما بسیاری از افراد از شکل و اندازه آن راضی نیستند و دوست دارند که بینی خود را تغییر دهند. روشهای مختلفی برای فرمدهی و کوچک کردن بینی وجود دارد که یکی از آنها پلاسما جت بینی است. در ادامه به بررسی لیفت بینی با پلاسما جت خواهیم پرداخت.
پلاسما جت بینی چیست؟
پلاسما جت یک روش نوین و غیر تهاجمی است که با استفاده از یک قلم خاص سبب سفت شدن، لطافت، صاف شدن و جمع شدن پوست میشود. این روش علاوه بر فرمدهی، لیفت و کوچک سازی بینی، موجب جوانسازی پوست آن نیز خواهد شد.
پلاسما جت بینی برای چه کسانی مناسب است؟
این روش برای کسانی که دوست دارند بدون جراحی یا تزریق، فرم و اندازه بینی خود را بهبود بخشند، مناسب است و میتواند برای بینیهای گوشتی که دارای قوز، نامنظمی، عدم تقارن، افتادگی یا بزرگی هستند، مؤثر باشد. همچنین مانند لیفت صورت با نخ، برای کسانی که پوست بینیشان شل یا چروکیده شده و یا دارای منافذ باز است، مفید خواهد بود.
مزیتهای عمل بینی با پلاسما جت
پلاسما جت بینی دارای مزایای زیر است:
- نسبت به روشهای دیگر همچون جراحی یا تزریق، کم هزینهتر است.
- نیاز به بستری شدن یا بیهوشی ندارد.
- ساده، سریع و آسان است و هر جلسه آن حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد.
- نتایج قابل قبول و طبیعی را در یک یا دو جلسه به ارمغان میآورد.
عوارض پلاسما جت بینی
پلاسما جت بینی نیز مانند لیفت بینی با نخ یک روش ایمن و کم عارضه است که در صورت رعایت نکات بهداشتی و مراقبتهای بعد از عمل، مشکل خاصی ایجاد نمیکند. با این حال، ممکن است در برخی موارد عوارض جانبی زیر رخ دهد:
- قرمزی، خارش، سوزش یا تورم در ناحیه درمان شده که معمولاً در عرض چند روز بهبود مییابد.
- تشکیل پوسته، ترک یا زخم کوچک در نقاط سوزانده شده که با استفاده از کرمهای مرطوب کننده و ضد عفونی کننده، خیلی زود رفع میشود.
- تیرگی پوست در ناحیه درمان شده که معمولاً در عرض چند هفته یا ماه بهبود پیدا میکند.
- عفونت یا التهاب پوست در صورت عدم رعایت بهداشت و استفاده از وسایل غیر استریل.
پلاسما جت بینی چگونه انجام میشود؟
پلاسما جت بینی به صورت زیر انجام میشود:
- ابتدا پزشک با معاینه بینی فرد، نقاط نامطلوب را شناسایی و با نشانگر روی پوست علامت میگذارد.
- سپس پزشک با استفاده از قلم پلاسمایی، گاز پلاسمایی را به سطح پوست منتقل و با حرکات دایرهای، نقاط هدف را سوزانده و فرمدهی میکند.
- در پایان درمان، پزشک با استفاده از پنبه یا کمپرس، سطح پوست را تمیز کرده و کرم ضد التهاب یا ضد عفونی را روی آن مالیده و بانداژ میکند.
آیا پلاسما جت درد دارد؟
به طور کلی پلاسما جت بینی یک روش بدون درد است، اما فرد ممکن است حس سوزش و خارش را در پوست خود تجربه کند که قابل تحمل است. این حس به دلیل تولید حرارت و جریان الکتریکی است و با استفاده از کرمهای ضد التهاب یا ضد عفونی کاهش مییابد.
ماندگاری پلاسما جت بینی چقدر است؟
به طور کلی، میتوان گفت که مثل ماندگاری لیفت صورت با نخ، نتایج پلاسما جت بینی با توجه به نوع و وضعیت پوست فرد، سن و جنسیت، عادات زندگی و تغذیه و همچنین مراقبتهای بعد از درمان حدود ۱ تا ۳ سال ماندگار است و برای حفظ آن، تکرار درمان لازم است.
مراقبتهای بعد از پلاسما جت بینی
برای دریافت نتایج بهتر و جلوگیری از عوارض بعد از پلاسما جت بینی، مراقبتهای زیر را رعایت کنید:
- پوست بینی را خشک و تمیز نگه دارید و از لمس آن خودداری کنید.
- کرمهای مرطوب کننده، ضد التهاب یا ضد عفونی را به مدت ۱۰ روز بر روی پوست بینی بمالید و بانداژ را هر روز عوض کنید.
- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، گرما، سرما، باد یا آلودگی هوا خودداری و از کلاه، عینک آفتابی یا کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید.
- از مصرف دخانیات، الکل، قهوه، چای، نوشابه یا مواد محرک خودداری و آب فراوان، میوهها و سبزیجات مصرف کنید.
- فقط داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید.
- از ورزش سنگین، استحمام گرم و سونا خودداری کنید و فعالیتهای سبک را انجام دهید.
هزینه پلاسما جت بینی چقدر است؟
به طور کلی هزینه پلاسما جت بینی به عوامل مختلفی همچون شکل و اندازه بینی فرد، تعداد جلسات درمان، تجهیزات و قلم پلاسمایی و همچنین منطقه جغرافیای و تخصص پزشک بستگی دارد.
کلام آخر …
پلاسمای بینی یکی از تکنیکهای درمانی است که با استفاده از یک قلم خاص کار میکند. این روش علاوه بر بهبود ظاهر بینی، باعث جوانسازی پوست نیز میشود و نسبت به روشهای دیگر همچون جراحی یا تزریق نیز کم هزینهتر، سادهتر، سریعتر و در عین حال با درد کمتر همراه است.
سوالات متداول
-
آیا پلاسما جت بینی خطرناک است؟
پلاسما جت بینی یک روش ایمن و مجاز است که تحت نظارت پزشک متخصص انجام میشود. این روش با رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی، خطر یا آسیبی به سلامت فرد وارد نمیکند.
-
آیا پلاسما جت بینی باعث سرطان میشود؟
پلاسما جت بینی باعث سرطان نمیشود، چرا که گاز پلاسمایی که در این روش استفاده میشود، از نوع غیر یونیزان است و تابش گاما یا اشعه ایکس ندارد. این گاز فقط روی سطح پوست تاثیر دارد و به بافتهای عمقی نفوذ نمیکند.