میکرونیدلینگ چیست؟ مزایا و معایب

5/5 - (1 امتیاز)

امروزه داشتن یک پوست زیبا دیگر رویا به حساب نخواهد آمد. روش‌های زیادی با هدف زیبایی و بهبود وضعیت پوستی ایجاد شده‌اند. در مقالات قبلی سوزنیران درباره برخی از این روش‌ها مانند مزوتراپی و یا میکرودرمی با شما صحبت کرده ایم. درباره باره موارد گفته شده می‌توانید با کلیک کردن روی آن‌ها بخوانید.

در این مقاله یکی از نوین‌ترین روش‌های جوانسازی و زیبایی پوست را که میکرونیدلینگ نام دارد، با هم بررسی خواهیم کرد. فلذا با ما همراه باشید.

میکرونیدلینگ چیست؟

ممکن است فکر کنید میکرونیدلینگ روش جدیدی برای جوانسازی پوست است؛ اما جالب است بدانید این روش را مصریان باستان با استفاده از سنگ مرمر زبر انجام می‌دادند. در این روش متخصص تلاش می‌کند منافذ و زخم‌هایی را در سطح پوست ایجاد کند. اینجاست که خاصیت ترمیم‌کنندگی پوست دست به کار می‌شود و در نتیجه افزایش پروتئین سازی اتفاق می‌افتد. با افزایش میزان کلاژن و الاستین در پوست درمان جای زخم و جراحت و جوش خود به‌ خود انجام می‌شود.

در روش میکرونیدلینگ سوزن‌های ریز و نازکی را در پوست فرو می‌برند. عمق ورود این سوزن‌ها توسط پزشک قابل تنظیم است. ورود این سوزن‌ها به بدن تقریبا بدون درد ارزیابی شده و عوارض چندانی هم ندارد. ممکن است مراجعه‌کننده کمی قرمزی و التهاب را در پوست خود تجربه کند، اما جایی برای نگرانی وجود ندارد. این التهاب کاملا طبیعی و قابل رفع است. جالب است بدانید که برای تسریع بهبود وضعیت پوست، قبل از شروع کار سرم‌هایی متشکل از انواع ویتامین‌ها (به ویژه ویتامین C) به پوست مالیده می‎شود.

از این روش برای درمان ریزش مو نیز استفاده می‌کنند. کافیست به جای استفاده از دستگاه بر روی پوست، آن را روی پوست سر حرکت دهند. این کار  با افزایش خون‌رسانی به پوست سر به بهبود وضعیت موهای شما کمک می‌کند. علاوه براین رسیدن مواد مغذی به پوست سر را افزایش می‌دهد و در نتیجه کیفیت رشد مو افزایش می‌یابد.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

این روش زیباسازی پوست به دو صورت دستی و یا با دستگاه قابل انجام است.

در روش دستی با استفاده از درمارولری که سطح آن را سوزن‌هایی از جنس تیتانیوم پوشانده است این کار انجام می‌شود. انجام این روش با دستگاه مخصوص می‌تواند نتیجه‌بخش‌تر باشد. چراکه منافذ و یا در واقع زخم‌هایی که با این دستگاه ایجاد می‌شود قابل تنظیم است. به عبارتب تعیین عمق ورود سوزن‌ها با استفاده از دستگاه ممکن خواهد بود. علاوه بر این‌ در صورتی که طراحی دستگاه (که معمولاً با نام میکروپن شناخته می‌شود) با مواد رادیویی انجام گیرد، مزایای دیگری را برای پوست به همراه خواهد داشت.

در هر دو صورت سرم های متشکل از ویتامین c و موادمعدنی برای پوست از طریق منافذ ایجاد شده به پوست وارد می شود. معمولاً متخصصان توصیه می کنند جلسات میکرونیدلینگ را با فاصله زمانی ۴ تا ۶ هفته انجام داده شود. با این کار پوست زمان مناسب برای کلاژن سازی را خواهد داشت.

تاثیرات میکرونیدلینگ بر وضعیت پوست

اگرچه در ابتدا میکرونیدلینگ یک روش ترسناک به نظر می آید، اما در واقع اینطور نیست. تنها چند روز پس از انجام آن شما می توانید تغییرات لازم را مشاهده کنید.

تاثیرات میکرونیدلینگ
تصویری از قبل و بعد از انجام میکرونیدلینگ

با گذشت زمان و بهبود زخم ها کلاژن سازی و الاستین سازی در پوست افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه شما می توانید بهبود را کاملا احساس کنید. کلاژن در واقع نوعی پروتئین غضروف ساز است که تاثیر زیادی در زیبایی پوست دارد. متاسفانه با افزایش سن تولید طبیعی این پروتئین در بدن کاهش می‌یابد. در نتیجه به شما توصیه می‌کنیم میکرونیدلینگ را طی چند جلسه انجام دهید تا کلاژن و الاستین پوست به صورت کامل تر می شود و به صورت مداوم طی مدت زمانی در پوست ایجاد شود.

مزایای میکرونیدلینگ

از جمله مزایای میکرونیدلینگ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روشی غیر تهاجمی
  • هزینه کمتر نسبت به انواع جراحی
  • تقریبا بدون عوارض جانبی
  • تحریک پوست برای کلاژن‌سازی بیشتر
  • قبل استفاده در نقاط حساس بدن (مانند دور چشم‌ها)
  • بدون محدودیت در رنگ پوست

یک نکته مهم که حتماً باید به آن توجه داشته باشید این است که به متخصص ماهر مراجعه کنید. انجام بدون عارضه میکرونیدلینگ به این مسئله بستگی دارد. دکتر محقق به عنوان موسس مرکز طب سوزنی سوزنیران آماده خدمت‌رسانی به شماست. در این مرکز انواع خدمات بهداشتی‌درمانی با استفاده از بهترین دستگاه‌ها انجام می‌شود. با خیال راحت می‌توانید برای انجام میکرونیدلینگ اقدام کنید.

تعداد جلسات لازم برای میکرونیدلینگ

تعیین تعداد جلسات لازم برای میکرونیدلینگ وابسته به دو عامل متفاوت است:

  • وضعیت پوستی شما

میزان و نوع جوش‌ها، عمق جای زخم و جراحت‌ها و به صورت کلی هر چیزی که شما قصد از بین بردن آن را داشته باشید، در تعداد جلسات تاثیرگذار است. هرچه وضعیت پوست شما بهتر باشد، ترمیم و بهبود سریع‌تر خواهد بود و در نتیجه به جلسات کمتری نیاز خواهید داشت.

  • نظر پزشک معالج

در صورتی که پزشک ادامه جلسات را لازم بداند بهتر است این کار را انجام دهید تا پاسخ مطلوب را دریافت نمایید. علاوه بر ادامه جلسه به رضایت شخص بیمار نیز بستگی دارد. برای دریافت مشاوره رایگان در در این زمینه می‌توانید سوالات خود را برای ما کامل کنید می توانید با شماره های مهم طب سوزنیران نیز در تماس باشد.

مراقبت های قبل و بعد از میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ نیز مانند سایر روش‌های درمانی بهداشتی به مراقبت‌هایی نیاز دارد. سعی کنید پیش از انجام میکرونیدلینگ اقدامات زیر را انجام دهید:

  • در صورتی که اقدامات دیگری برای زیباسازی انجام داده‌اید، حتماً با پزشک معالج در میان بگذارید.
  • پاکسازی کامل پوست را قبل از میکرونیدلینگ انجام دهید تا جذب سرم‌ها قوی‌تر باشد.
  • اگر بیماری پوستی خاصی دارید و یا از داروی خاصی استفاده می‌کنید با پزشک در میان بگذارید.

انجام اقدامات زیر نیز پس از انجام میکرونیدلینگ توصیه می‌شود:

  • در صورت مشاهده کبودی قرمزی و التهاب از داروهای ضد التهاب استفاده نکنید. روند طبیعی بهبود مناسب‌تر است.
  • روزی حداقل چهار نوبت از کرم مرطوب کننده استفاده کنید.
  • آرایش نکنید. (تا چند روز)
  • صورت خود نشویید و به حمام هم نروید

منع استفاده از میکرونیدلینگ

استفاده از این روش برای افرادی که در زیر آورده‌ایم توصیه نمی‌شود:

  • افراد مبتلا به دیابت
  • افراد کم‌خونی که از داروهای انعقاد خون استفاده می‌کنند
  • بانوان باردار و شیرده
  • افرادی که زخم‌هایشان دیرتر خوب می‌شود
  • افرادی که پرتودرمانی و اشعه‌درمانی کرده‌اند
بارداری و منع استفاده از میکرونیدلینگ
بارداری و منع استفاده از میکرونیدلینگ

سخن آخر

در این مقاله تلاش کردیم درباره یکی از جدیدترین روش‌های جوانسازی پوست یعنی میکرونیدلینگ با شما صحبت کنیم. این روش به عنوان یکی از کم‌عارضه‌ترین روش‌ها شناخته شده است. هزینه و قیمت میکرونیدلینگ نیز یکی از مواردی است که افراد را برای انجام آن ترغیب می‌کند.

اگر شما پس از مطالعه این مطلب برای انجام میکرونیدلینگ تصمیمی گرفته‌اید، مطب دکتر محقق بهترین مکان برای انجام این کار است. علاوه بر هزینه مناسب، استفاده از بهترین و باکیفیت‌ترین دستگاه‌ها تضمینی است که با مراجعه به دکتر محقق از آن بهره‌مند می‌شوید. اگر همچنان سوالی در این زمینه دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. دکتر محقق پاسخگوی شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا